Prodat Zemědělská půda, Magdeburg, Magdeburg, Německo, Nördlich Magdeburg-Leipziger-Straße, Förderstedt, Staßfurt, Zip: 39443

Prodat - Cod. 31349

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 43099 m²
  • Pocet pokoju: na
  • Podlazí: farmland

Zde se nabízí velmi atraktivní, obtížně přístupná pozemní zemědělská půda o rozloze 43 hektarů (43 099 m 2), která byla kdysi používána jako mlékárna (nebo "německý jazyk Milchviehanlage"). Tato země leží přímo na severní straně Magdeburg-Leipziger Straße (název silnice) a přímo na sousedních několika obytných budovách na jižní straně (viz připojené obrázky nebo mapu Google ke sledování online). Sutiny a vnitřní cesty z mlékárny mohly být stále nalezeny na zemi. Tato země je jen asi dvě hodiny jízdy od německého hlavního města Berlína a pouhých půl hodiny jízdy od hlavního města Saska-Anhalt Magdeburg (také pouhých 5 minut od Autobahn / rychlostní silnice 14).
Pro více obecné informace o koupi nemovitostí v Německu byste se mohli obrátit na následující nebo na řadu dalších dostupných zdrojů online:
Http://www.expatica.com/de/housing/Buying-a-German-property_100945.html

Kromě toho se kupujícím doporučuje, aby navíc k nákupní ceně uváděly přibližně 7 až 8% administrativních nákladů, které obvykle musí být vypláceny v Německu jako obvykle.

V neposlední řadě prodej tohoto pozemku je možný pouze prostřednictvím oficiálních kanálů a bez obejití nebo porušování právních nebo daňových požadavků.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB