Prodat Stavební parcela, München, München, Německo, starnberg

Prodat - Cod. 31841

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 6350 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Na západním břehu jezera Starnberg naše asi 5700 m čtverečních je velké parkoviště, to je přibližně 650 metrů čtverečních soukromý břeh oblast, s volným přístupem k jezeru, úzkým chodníkem od hlavního pozemku samostatně.
Luxus Rozvoj rozsáhlý areál nabízí po celý den krásný východ slunce nad východním břehu jezera na atmosférické západu slunce jako závěrečný večer. To je rarita na západním břehu jezera Starnberg.
Tato nemovitost je plně vyvinuty a může být dosaženo prostřednictvím 50 m dlouhé soukromé cestě. Stávající plán rozvoje omezuje důvody, na třech stranách zelené přírody.
Lakeside nemovitost nabízena je jednou z posledních stavebních pozemků u jezera Starnberg, rarita, že s tvrzením „nejlepší umístění“ a „nejlepší pohled“ je výstižně popsán.
Dílčí plocha pozemku je pokryta na severo-západní straně s plánem rozvoje, vzhledem k tomu, že je celková podlahová plocha cca 690 metrů čtverečních.
MANAGEMENT
Díky své jedinečné poloze mezi Mnichovem a majestátní kulisou Bavorských Alpách Feldafing nabízí velmi atraktivní kombinaci blízkosti městských center a přístup k nádherné přírody rájů. Kromě toho Centrum Mnichova vlakem nebo po dálnici A95, může být dosaženo v přibližně 30 minut.

Lake Starnberg má sociálně nabízí téměř vše, co dnes. Bavorský tradice, turnaj, drahé restaurace, vydatné pivní zahrady a pohádkové golfových hřišť. Scházejí se na uvolněné nakupování v místě, kde žádná přání zůstává otevřená.
Podobně, Starnberg nebo Tutzing nabídnout nejlepší lékařskou péči, vynikající vzdělávací instituce do mnichovské mezinárodní školy (MIS) a pestrou kulturní nabídku pro všechny věkové kategorie.
Široká škála sportovních a rekreačních zařízení je samozřejmostí. První lyžařská střediska v Alpách může být dosaženo za méně než hodinu.

Kolem jezera Starnberg nabízejí mnoho golfových hřišť dostatek rozmanitost na zelenou. A jasně - vodních sportů všeho druhu zde otevírá pravý ráj.

děj:
6,350 metrů čtverečních pozemků

obdělávatelný

Starnberg Lake je jezero v Bavorsku, 25 km jihozápadně od Mnichova. Jezero je pojmenované po Bodamského jezera Müritz se Chiemsee a Schwerin Lake je páté největší jezero v Německu, díky svému velkému průměrné hloubce, ale druhé nejvíce vody.

Nejčasnější přisuzování jezera jako Uuirmseo lze nalézt v dokumentu 818, který se týká Holzhausen am Würmsee. [3] to bylo později Wirmsee tak v raném zdroje z doby Emperor Ludwig bavorského (1314-1347). [4] Název je odvozen od řeky W IRM (nyní Wurm) tekoucí jako jediný tok od jezera ve Starnbergu. V 19. století, hláskování ze dvou vod pak přešel na Würm a Würmsee. Teprve od roku 1962, jezero je nazýváno Lake Starnberg oficiálně tento termín začal získat víc a víc, když jezero vybudováním železniční tratě z bývalého „křídla stanice Starnbergského“ v centrální stanici v Mnichově na Starnberg u velkého počtu z konce 19. století bylo dosaženo obyvateli města jako destinace. Jezero také nese přezdívku Fürstensee.

Plocha: 56,36 km²
Délka: 19,45 km
Šířka: 4,675 km
Objem: 2,998.92 milionů m³
Délka: 49 km
Maximální hloubka: 127,8 m
Průměrná hloubka: 53,2 m

Jednacími jazyky konference jsou němčina a angličtina
Prodej soukromým

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB