Prodat Třípokojový, köln, Köln, Německo, Bieselweg

Prodat - Cod. 38013

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 0

Tento objekt je velmi kvalitní luxusní designový byt, ve kterém byly zpracovány pouze ušlechtilé a vysoce kvalitní materiály s jemným zpracováním.
Nejen vestavěné šatní skříně a dveře skříně (částečně vysoké stropy) dávají tomuto luxusnímu bytu jedinečnost. Plně vybavená, stejně jako nová luxusní kuchyňská linka se spotřebiči Miele (původní cena je v šesti číselném rozsahu) a velmi prostorná koupelna s sprchovým koutem, zasouvací skříně, velká vyhřívaná zrcátka, zabudovaná prádelna, velká marnost se dvěma umyvadly a vysoce kvalitní kování rozhodně spravedlivé. Parkety v ušlechtilém stylu; Snímek o zakázkové šatně je dalším důrazem, který by vás během návštěvy měl cítit jako doma.
Velký vířivý bazén na terase a venkovní sprcha doplní exkluzivní celkový obraz.
Technologie tohoto bytu s vestavěnými jukeboxy a elektrickými žaluziemi ve všech pokojích, včetně podlahového vytápění, je ovládána prostřednictvím centrální řídicí jednotky (smart home) přes aplikaci z smartphonu / tabletu a splňuje tak současné požadavky.

Tento luxusní apartmán se nachází v přízemí dvoupatrového domu. Zvenku se dům důmyslně udržoval velmi diskrétně. Vstup do bytu překvapuje. Vstupte do světa luxusu a špičkových technologií. Dům se nachází v klidné rezidenční ulici v zeleném prostředí. Přesto je spojení velmi dobré. Cologne-Bonn Airport se dostanete za pár minut autem nebo veřejnou dopravou. Pekárny, řezníci, několik supermarketů, lékaři, lékárny jsou v bezprostřední blízkosti. Přístup na dálnici (A59) lze dosáhnout za 2 minuty; Kolín nad Rýnem a Bonn nejsou daleko.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB