Prodat Vila, Schlüchtern - Ramhol´z, Hanau, Německo, Ulrich-von-Hutten-Straße 34, 36381 Ramholz

Prodat - Cod. 29683

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 300 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 3

LUXUSNÍ srub VILLA toskánském stylu:
Hledáte pro "mírně odlišné vlastnictví" nedaleko Frankfurtu (45 minut), nebo do města Fulda, Hanau, Darmstadt, Schweinfurt, Bad Kissingen nebo Würzburg?

Hlavní budova, postavená kompletně (vnější i vnitřní stěny) borových polen, je příjemným místem k odpočinku a zotavit se od stresu každodenní práce. Umístění ve středu historického krajinného parku mezi podhůří Rhone, Vogelsberg a Spessart přírodního parku nabízí dostatek odrůdy pro pronajímatele.

Villa Ramholz je stavba z 21. století. Nejedná se o kopii klasické budově, ale cílené syntézy několika architektonických stylů, že je něco jedinečného. Moderní a klasické jsou zde chytře začleněny do jediného návrhu budovy. Impozantní srub vila je památka na dřevo. Celá Hlavní budova byla postavena ve stavebnictví protokolu. Pro tento účel byly vybrány borové protokoly, které byly "nasekané" na vnější straně. Nezaměnitelný vzhled tradiční dřevěné konstrukce je vyrobena sekání blokových trámy.

Villa Ramholz je dům s rohy a hrany a ukazuje svůj jedinečný sebevědomou povahu. Existuje jen málo budov na světě, postavený tak důsledně jako v této konstrukci. Slouží především jeden cíl: nabídnout obyvatelům na velkoryse prostoru tolik pohodlí, jak je to možné. A zároveň pohodlí je zde nejvyšší prioritou. Nic není upustit: nejnovější technického zařízení budov (kotle na biomasu, vzduch výměníky tepla, odvlhčování, atd) zajišťuje dobré klima a snižuje provozní náklady.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB