Prodat Domek, Hollfeld, Bayreuth, Německo, Langgasse 12

Prodat - Cod. 39367

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 610 m²
  • Pocet pokoju: 11
  • Podlazí: 2

Velký historický dům na prodej v malebném Bavorsku.

Dům se nachází v centru městečka Hollfeld s 5000 obyvateli. V okruhu 750 metrů od všeho, co potřebujete pro život - obchody, dvě banky, čerpací stanice, restaurace, škola, městská správa a další. Hollfeld se nachází v oblasti německého domácího cestovního ruchu známého jako Fränkische Schweiz. Tato oblast je pojmenována po horách a řekách mezi horami. Tato oblast nabízí širokou škálu outdoorových aktivit, ať už pěší turistiku, horolezectví, kanoistiku nebo návštěvu jeskyní.
Částečný suterén 19. století. postavený dům se nachází na pozemku 610 m2. V suterénu je v současné době kotel ústředního topení na naftu. V přízemí se nachází bývalá šatní a skladovací zařízení a dílna. Městská vláda má povolení přeměnit prostory na obydlí. Původní patro mělo tři byty, z nichž dva byly renovovány v 80. letech. Kromě toho existuje možnost vybudovat střechu přibližně 250 m2. Dům má dvě garáže a 1-2 parkovací místa.
Dům je předmětem ochrany kulturního dědictví v cenné oblasti. Tím získáte příležitost získat až 30% nákladů na renovaci exteriéru. Podporována je také renovace topných systémů.
Renovujte dům podle svého výběru a vytvořte velký dům, pronájem bytu nebo útulné ubytování - výběr je na vás!

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB