Pronájem Bar/Restaurace/Noční klub, Muhr am See, Nürnberg, Německo, Hauptstrasse

Pronájem - Cod. 25798

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 2941 m²
  • Pocet pokoju: 8
  • Podlazí: fszt

Umístění objektu

Mezi téměř 3000 metrů čtverečních nemovitostí celostátně uznávané a oblíbené turistické letovisko na centrální-západní provincii Bayern moudrý se nachází v centru města franckého Lake District, vedle hlavní silnice běží podél celé délky 70 m.
Okolní jezera 2-15kilometr, které nabízejí mnoho rekreačních příležitostí v vitorláskikötőikkel, strandjaikkal, surfing, výlety lodí, možnosti cyklistické a navštívil vodní památkovou rezervací.
Kromě příjemné atmosféry širokou škálu sportovních a rekreačních zařízení, aby dovolenou smysluplné. Lakeside Resort na pláži slunění a přístav s 300 kotvišť lodí a lodí a dokonce i kiosky venkovní stoly a hřiště čekají na turisty, kola a volby jsou rybolovná práva.

Doprava

Běh v přední části budovy na hlavní silnici vedoucí na dálnici a okolí velkých měst několika minut do půl hodiny pryč.
500 metrů od vlakového nádraží. Autobusová zastávka přímo před budovou. Mezi turisty pěší a cyklostezka vede k restauraci u jezera.

Budova

Restaurace se nachází v bývalém památka kvalifikační stodoly konverzi postavena v roce 1985. Vnitřní nádvoří, dostatečná vzdálenost od silnice, krásná zahrada, obklopené keři a stromy tohoto zpevněném parkovišti vedle 20 auto má dostatek prostoru a parkoviště štěrkové kamion, nebo autobusem beállására. Přílohy do kotelny a sklady se nachází.
Restaurace se skládá ze 422 metrů čtverečních v přízemí 104 m² v samostatném pokoji, 36 m2 restaurace, 2 söntésből, vybavená kuchyňská linka, lednice, skladování, servery, a z toalety. Celkový počet vnitřních sedadel 110, a pivní zahrada nabízí další 80-100 osobám civilizované jídlo, zábavu.
Oddělená restaurace v patře, kultivované místnosti, můžeme poskytnout ubytovacích zařízení.

Zařízení

Plynových ústřední topení, elektrické energie 3-fáze, Dlážděná toalety, teplou vodu, izolovaná okna, keramické podlahy, z nerezové oceli kuchyňské spotřebiče, středový otvor, WC, krb. Současný nejmodernější zařízení pro stavební stroje a technicky zvuk, ale vyžadují čištění a údržbu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB